Vodni Filter Slame Prenosni Filtrirni Sistem 2-stopenjski Vodo, Čistilec za Preživetje, oprema za Kampiranje, Pohodništvo, Plezanje in Sili

Vodni Filter Slame Prenosni Filtrirni Sistem 2-stopenjski Vodo, Čistilec za Preživetje, oprema za Kampiranje, Pohodništvo, Plezanje in Sili

€6.37 €4.53
Dobavljivost
Na zalogi

Seznam želja
  • Oznake: ro vodo, čistilec na prostem, lifestraw, življenje slame, vodni filtrirni sistem poslovne, zlitine prestavi, filter za vodo, orodje taktika, stick titana preživetje, komplet surviv, osebno preživetje vodni filter.

Opis:

*1. Velikost izdelka: 17.5 x 3.3 cm

*2. Neto Teža: 70 g

Značilnosti:

*1. Enostavno Čiščenje: lahko neposredno vnos vode iz vstopnih in izstopnih za čiščenje filtriranja vložka v to, da nobena druga orodja, ki so potrebni.

*2. Prilagodljiv: Opremljen z mehko silikonsko tok, vodni filter slame dela dobro z vodo steklenice, pipe, in druge hidratacija posode z niti 13-20 mm premera; In 23.6" cev, omogoča vam, da pijete enostavno.

*3. Močan Filtracija: prenosni vodni filtrirni sistem uporablja ultra-filtracijo in ogljikovih vlaken kartuše odstranite 99.99% zdravju škodljivih snovi, filter za 0,2-micron delcev, zmanjšanje turbidity, in boljši okus.

*4. Super za Prostem Avanture: Višina-6.89", Premer-1.3", Teža-2.5 unčo, ultra-lahek vodni filter slame je prenosen in enostaven, da se shranijo v vaš nahrbtnik, ki je idealen za na prostem rekreacijo, pohodništvo, kampiranje, backpacking, in še več.

*5. Dolgo Življenjsko dobo: trajno vodni filter zagotavlja, da zagotavlja do 3000 litrov(792 litrov) pitne vode; Obesite na prebivalca 23,6" višino, in boste dobili pretok vode na prostornino 250-300 ml/min.

Pozor:

*1. Če ga uporabljate prvič, zaradi suhega filtra element, je normalno, da so mehurčki in vonj v prvem vodo, odvajanje, in je treba izperite večkrat.

*2. Ne zbiramo slanici in kemično onesnažene vode.

*3. Ne postavite v mikrovalovno pečico.

*4. To ni priporočljivo, da filter vizualno motne vode virov, sicer filtrskega bo blokiran in svoje življenjske dobe, bo vplivala.

Paket Vključuje:

1 x Filter Vode Slame

1 x Zunanji Keramični Cedilo

1 x Silikonsko Cev

1 x Vrvica za opaljivanje tega

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Vodni Filter

5

All as the description. Fast shipment

5

Received. Untested, but you have to be prepared for a zombie apocalypse

5

Ok!