WVS50K Wilkinson Tremolo Most Ujemanje Saten Sedla Niz med vrsticami 10.8 mm V Črni barvi

WVS50K Wilkinson Tremolo Most Ujemanje Saten Sedla Niz med vrsticami 10.8 mm V Črni barvi

€42.11 €35.79
Dobavljivost
Na zalogi

Seznam želja
  • Oznake: floyd rose tremolo, floyd rose wilkinson, most guyker, Tremolo, mehika spominkov, kahler bas tremolo most, floyd rose, sprejemnik wilkinson, kahler, kitara tremolo.

Informacije Za Stranke

1.Izdelek slike v sedmih dneh po pošiljki, prosimo, prepričajte se, da je naslov za dostavo pravilen.Naši izdelki so novi izdelki, tam bo delo osebja, kakovost in količina inšpekcijski pregled pred odpremo, prosim stranke na enostavnost.

2.Izdelki so poslane po EMS.reach večina držav v 7 do 15 delovnih dni.To je za ZDA.KANADA.AVSTRALIJA. .Za druge države.to lahko traja več časa, da pridejo.

3.Package--Za paket.naše podjetje bo metoda standardizirane embalaže.ponavadi.med prevozom je zelo močna.

4.Mi pripisujejo velik pomen za vsako eno pošteno vrednotenje, vas, če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da se hvalijo, da nas spodbuja, bi vam bili zelo hvaležni.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, prosimo, komunicirajo z nami, sem prepričan, da vse razumne težave bomo lahko hitro rešili, prosimo, ne hiteti, da nam slabo oceno.

5.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

  • Vrsta: most
  • Blagovna Znamka: guyker
  • Številka Modela: WVS50K BK

5

Llegó muy bien embalado y protegido. Muchas gracias!!!