Uxcell Oranžna Zvočnik Očesa Žar Stereo Tkanine Dustproof 100 cm x 160 cm 40" x 63"

Uxcell Oranžna Zvočnik Očesa Žar Stereo Tkanine Dustproof 100 cm x 160 cm 40" x 63"

€10.90 €9.81
Dobavljivost
Na zalogi

Seznam želja
  • Oznake: aluminij očesa žar, aluminij neto, žar zvočnik, satja žar stanja, državljanske satja očesa žar, aluminijasto mrežo, satja žar očesa univerzalni, očesa zvočnik, avdio žar, avto očesa žar.

Značilnosti:

Idealna zamenjava zvočnikov krpe za popravilo obstoječih zvočniki barvah, in se lahko uporablja tudi v pohištvo vgrajen v zvočniki ali arhitekturne aplikacije prostora design pokrov zvočnika ali druge opreme od očeh.

Vsi Zvočniki Krpo material se lahko namesti na lesen okvir in je običajno vezana na mestu uporabo vpliv lepila.Žar Okvirji je lahko nameščen na Omare z zvočnik žar krpo.

Stretch tkanina materiala v različnih barvah posebej zasnovan za akustične aplikacije, kot so zvočnik barvah, zvočne plošče, zvočne absorpcije plošče, car audio, poslovne aplikacije, arhitekturno in še veliko več.

Ima odlično zvočno prepustnost z minimalno poseganje na zvočni kakovosti.Enostavno delo s!Na voljo v pre-cut paketi za enostavnost uporabe.

Vse mere so približne, cut velikosti se lahko nekoliko razlikuje zaradi tolerance, prosimo, oversize.Zagotoviti dodatno je dodal, da potrebne velikosti omogočajo wrap-around za okvirje in montaža itd.

  • Blagovna Znamka: UXCELL
  • Vrsta: Drugo