WiFi Dotikajte Steklene Stene Stikalo Luči Ni Nevtralna Žice 1/2/3/4 Banda Smart Življenje APP Delo Z Alexa In Google Doma Pomočnik

WiFi Dotikajte Steklene Stene Stikalo Luči Ni Nevtralna Žice 1/2/3/4 Banda Smart Življenje APP Delo Z Alexa In Google Doma Pomočnik

€4.05 €2.59
Dobavljivost
Na zalogi

Seznam želja
  • Oznake: vastfire za polnjenje prenosnih cob led delovna lučka, samsung smart stikalo, denver wifi stikala za luč, doma smart, pametna električna film avto steklo, nastavite možnost wifi, shelly 1, 220v stikalo na dotik, homekit stikalo, glasovni nadzor stikala za luč wifi.

Opis:

【 DVE napeljave metode 】 Podporo Nevtralen sistem in Ne Nevtralni sistem.Podpora požarov sistem, vendar morate kondenzator, ko uporabljate Ni Nevtralen sistem.(kondenzator je vključena.)

【 Štiri metode nadzora 】 APLIKACIJO control +glasovni nadzor+433 MHZ RF brezžično stikalo +stikalo touch kontrole

【 Wi-Fi direct connection 】 Št prehod središče, ki je potrebna, preprosto namestitev in uporabo.Neposredno povezavo z Internetom, lahko nadzorujete s vaš mobilni telefon, da se zavedaš, smart življenje. (Potrebujete 2.4 GHZ)

【 APP remote control 】 Tuya ali smart life APLIKACIJO lahko uporabljate za oddaljen nadzor vklop in izklop.Lahko vidite odprte o r zaprta stanje stikala iz APP, ko vas ni v bližini.

【 Povezavo z drugimi pametne naprave 】 Je lahko povezan z drugimi pametne naprave za uresničitev priročno smart življenje skupaj.V domačem načinu lahko ustvarite in povezana z drugimi pametnimi napravami za samodejno odpiranje svetlobe takoj, ko greš domov.

【 Podporo glas zvočnika nadzor 】 je stikalo združljivo z Alexa in Google Doma Pomočnik, ki vam omogoča, da uporabite glasovni nadzor smart stikalo za vklop/izklop.

【 Čas 】 smart stikalo se samodejno vklopi in izklop ob določenem času z programirano funkcijo.Izberite uro, ko želite, da se zbudiš, se samodejno odpre luči, tako da boste lahko preprosto vnesite dan; izbrati čas, ki ga želite zapreti luči.

【 Delež 】 nadzor stikalo lahko delili z družinskimi člani.

【 OBČUTLJIVIH na DOTIK za NADZOR 】 Kaljeno steklo zaslona na dotik te smart stikalo občutljivo na dotik za nadzor, premium trajne steklo material zagotavlja do 20 milijonov dotaknite se številke po naših strogo testiranje.To je voda,-dokazilo,Vlažno-Dokazilo, Odporen na Praske.

【 ENOSTAVNO NASTAVITEV 】 Scan navodila za uporabo QR kodo Prenesete Smart life/TUYA APP, ali prenesete iz App Store ali Google Play in povežite mobilno napravo z 2,4 GHz Wi-Fi, da bi našli svojo luč stikalo, potem lahko vklopite luči ali nadzora drugih električnih naprav z lahkoto .

Specifikacije:

1. Delovna frekvenca: 433MHZ

certified satndard: IEEE 802.11 b/g/n

2.Nazivna napetost:110-250V,50-60HzRF

3.Moč naložiti:3-500W/Banda.500W/skupno

4. Največji tok: 10A

5. Kaljeno steklo

6. Podpora Nevtralen sistem in Ne Nevtralni sistem.

7. Šibke svetlobne oblikovanje ponoči ne moti počitek

8. Vsako stikalo je drugačen, ki jih je mogoče razlikovati različne luči

9.app: smart življenje, TUYA

10. Dotik kaljeno WIFI stikalo

11. Anti-spusti, anti-scratch, mokrimi rokami

12. CE, ROHS certificiranje

Paket Je Vključeno:

1*stikalo, 1* ročno, 1* kondenzator, 1* montažni vijak paket

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Fotoaparat Opremljen: No
  • Blagovna Znamka: centechia
  • Certificiranje: NOBEN
  • Številka Modela: smart touch stikalo
  • Združljivost: Vsi Združljivi
  • Članice Zbora: Ready-to-Go