50sets Stlink ST-Link V2 Mini STM8 STM32 Simulator Prenos Programer Programskih S pokrovom DuPont Kabel ST Povezavo V2

50sets Stlink ST-Link V2 Mini STM8 STM32 Simulator Prenos Programer Programskih S pokrovom DuPont Kabel ST Povezavo V2

€85.34
Dobavljivost
Na zalogi

Seznam želja
  • Oznake: STM32, stlink v3, stlink v2, download, st povezavo stlink st povezavo v2, st povezavo stm32, st povezavo v3, stm33, odbor stm8, stlink.

Količina(set):50

1. podpira celoten obseg STM32 SWD razhroščevalne vmesnik, preprost 4-žična vmesnik (tudi moč), hiter, stabilen; vmesnik opredelitev stanovanjskih neposredno označena!Ni treba, da preberete priročnik;

2. podpira celoten obseg STM8 PLAVATI prenos debugging (skupna razvojna okolja kot so POU, STVD itd.podpira); podprte različice programske opreme, kot sledi:

① ST-LINK Pripomoček 2.0 in 4.2.1 zgoraj

② STVD in zgoraj

③ STVP 3.2.3 in zgoraj

④ POU EWARM V6.20 in več

⑤ POU EWSTM8 V1.30 in nad

⑥ KEIL RVMDK V4.21 in zgoraj

3. podpora za samodejno nadgradnjo strojne programske opreme za zagotovitev nadaljnje podpore ST izdelkov.Tovarne firmware je bila nadgrajena na najnovejšo V2.J17.S4;

4. povečanje 5V napajanje izhod, izhod I / O vrata so zaščitena strah operativne napake, ki jih povzročajo ST-LINK V2 škodo!

5. vmesnik je enostaven za uporabo baker gilded rogovi sedež smola 2.54, z 20 CM DuPont črte, ki se lahko odzovejo na različne ciljne zaporedje, prilagodljiv napeljave;

6. uporaba U disk aluminijasto ohišje varuje matično ploščo, enostaven za prevoz, se ne boji statično elektriko, se bojijo, da pade vrgel na dotik.

7.z podatkovni paket, ki vsebuje: (e-datoteke, disk, in omrežno podporo, Baidu QQ nabiralnik za pošiljanje)

1, STLINK / V2 voznika;

2, KEIL MDK (4.60) razvojno okolje (in drugih skupnih razvojnih okolij)

3, POU STM8 (1401) razvojno okolje (in drugih skupnih razvojnih okolij)

4, STVD STM8 razvojno okolje (in drugih skupnih razvojnih okolij)

5, število klasičnih STM32 podatke (vključno z veliko izvorna koda, primeri in tutorials video)

6, število klasičnih STM8 podatke (vključno z veliko izvorna koda, primeri in učne izkušnje)

Po kraj, da : Če izdelek še več barv ali več specifikacijah, prosim, povejte prodajalec tisto, kar potrebujete, v nasprotnem primeru se bo odločil prodajalca upoštevati Kakovost Garancija : Eno leto Garancije(ne vključuje komponente).Točke se lahko vrne v popravilo v roku 1 leta od datuma, ko boste prejeli blago.Kupec je odgovoren za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Kupec je odgovoren za vrnitev ladijskega stroškov in zavarovanja.Prosimo, kontaktirajte nas preko e-pošte, preden se vrnete.če izpolnjujejo pacakge uničeno,(ko ste prejeli blago.če najdete blaga zdrobljen ,prosimo, stik z izrecnim podjetje, ki Prvič.in dobili "je blago nepopravljivo dokaz ducuments" in "številki", potem lahko dobite nadomestilo iz express company ,medtem,pošljete nazaj razbiti predmet zadnji post, sem se spremeni novo ali popraviti,bom plača za povratni ladijski promet pristojbina ) kakršne koli težave,prosimo, pošljite nazaj po pošti,ne morem oceniti vrednost kot nadomestilo za Povratne informacije : Ko ste prejeli vaše element, prosim, pustite povratne informacije za nas.Negativne povratne informacije, ne rešuje temeljnih vprašanj.Če imate težave, se Obrnite na nas preko e-pošte, prvi in nam da priložnost, da se razumno popravi v razumnem količino časa.Bomo poskušali odgovoriti ASAP, in smo vedno pripravljeni delati stvari.Pišite nam(001) : Za nekatere nenadzorovanih dejavnikov, element, ki lahko poškoduje med transportom.Če prejmete razbiti predmet, se najprej Obrnite na nas, smo bo raziskala in zamenjajte, če imate kaka druga vprašanja nam pišite.Bomo odgovoriti v roku 1 delovnega dne ali manj.Prosimo vključujejo element številko ali številko naročila v vse komunikacije.

  • Združljiv Znamko/Model: NOBEN
  • oznaka: 10039058
  • Številka Modela: -
  • Blagovna Znamka: stictech
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Teža: 0.010