Nova električna kitara vratu 22 skrbi za 25,5" javor Fretboard Truss Rod levo roko #808

Nova električna kitara vratu 22 skrbi za 25,5" javor Fretboard Truss Rod levo roko #808

€49.73
Dobavljivost
Na zalogi

Seznam želja
  • Oznake: levo roko električna kitara naravnih, kitara ključa, truss rod orodje, levo roko akustična električna kitara, levičarje kitare obliko, levo roko pika kitaro, sidro kitaro, levičarje kitare les, bas truss rod, levo roko električne kitare.

Dobrodošli, da si Ogledate Moj element.Bom vam najboljše postavka za vas.Jaz sem novejšo Alibaba Express.Tako da bom dal moje vseh strank najnižje cene in najboljše kakovosti.Boste dobili hitro odpremo in hiter odziv.Vsi predmeti, ki bodo preverjene za vas catrfully in test za vas.Poskrbite, da boste dobili postavka v najboljšem stanju.Ne morem zagotoviti, da vam bo všeč moja element zelo veliko.

Električna Kitara Vratu Značilnosti:

1 kos levi strani vratu Kitare .Vratu Lesa : javor lesa

Fretboard Lesa: javor lesa

Zaključek: Nedokončana

Podolgovat: pika Vdelan Obsega Dolžina: o 25-1/2 ".če potrebujete druge lestvice dolžina prosim, da me kontaktirate.matica širina: o 42mm Širina na Peto: o 56mm

Prečke: 22 Nikelj/Srebrna Prečke

Truss Rod Prilagodite: na Priklop ali na dnu

Smo proizvajalec, lahko zagotovi večjo velikost .če imate potrebo, prosim e-mail, da me kontaktirate.

Imamo strokovno kitara produkcijski studio in zelo izkušeni učitelj kitare.Mi lahko glede na vaše potrebe posebej bi kitare za vas želijo.

Smo neposredni maker.In dobrodošli v naši trgovini.Lahko dobite najboljše element z najboljšo ceno, Tudi upanje, več prijatelj se lahko moj partner, ki nam pomagajo prodati predmete (kot so na drobno).Najboljši element z najboljšo ceno , upam, da bo partner z vami.Če imate vprašanja.

Ko je vaš element, ki prispe v zadovoljivem stanju, prosim, pustite povratne informacije za mene.Če obstaja težava , kontaktiraj me v času.prosimo, neposredno ne pusti me slabo povratne informacije ali slabo oceno .

ko boste dobili element, prosimo, preverite njeno stanje pred poštnega delavca.Če je borken, samo nočejo sprejeti.

In, če se strinjate z zlomljeno element, prosimo, da se dokument iz pošte,ki dokazujejo, element, ki je zlomljeno, ko je poslal.

V obeh primerih bom poslal nov izdelek za vas brezplačno.Drugi primer, bomo

  • Številka Modela: #808
  • Blagovna Znamka: YINFENTE
  • Vrsta: Vratu

5

A very beautiful Beck, looks rigth and good packaging, very fast delivery, just a week for arrive to spain