Brezplačna Dostava 100 kozarcev/Veliko 1/8 Palca Barb Ženski Luer Koničastimi Brizgo Vgradnjo (Polyprop) Luer Lock Koničastimi Priključek

Brezplačna Dostava 100 kozarcev/Veliko 1/8 Palca Barb Ženski Luer Koničastimi Brizgo Vgradnjo (Polyprop) Luer Lock Koničastimi Priključek

€29.01 €27.56
Dobavljivost
Na zalogi

Seznam želja
  • Oznake: jigging luer, priključek brizgo, poletje luer, luer, ženski luer, luer plug, luer lock adapter 1 4, vgradnjo luer, dvojno ženski luer lock adapter, luer lock plastični tok.

Brezplačna Dostava 100 kozarcev/Veliko 1/8 Palca Barb Ženski Luer Koničastimi Brizgo Vgradnjo (Polyprop) Luer Lock Koničastimi Priključek

100 kozarcev/lot 1/8inch-Barb Ženski Luer Koničastimi Brizgo Vgradnjo,Luer Lock Koničastimi Priključek

Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti, Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti,Izdajanje nasveti

Ženski Luer Brizgo Vgradnjo (polyprop) 1/8inch-Barb (Potrdilo: RoHS je na voljo)

Izdelan iz medicinskega razreda polipropilen , ki so odporne na visoke temperature, korozija , organska topila, se lahko sterilizirajo z max. 140 celzija .Pridruži Moški Luer Opremljanja Za Povezavo Cevi.Double helix zasnovan tako, puščanje dokazilo, ko se ne zaskoči.Primerna Za Našo Paleto Luer Lock Brizgalke.

Opomba: luer brizgo vgradnjo ni bila sterilizirana, če je potrebno, boste morali poskrbite, sterilizacija sami po njihovem prejemu.

Tehnični podatki: 1.6 mm (1/16-palčni) 2,4 mm (3/32-palčni); 3.2 mm (1/8 palca); 3.9 mm (5/32-palčni); 4.8 mm (3/16 palčni); 6.4 mm (1/4 palca); Izdelek, material: PP (polipropilen) Izdelek, barva: prosojno barvo PP Thermal performance: se lahko sterilizirajo pri temperaturah nad 120 stopinj Celzija, pod pogoji, ki ni zunanjih sil, 150. Šibenje se pojavi pri manj kot -20. Stres test: 1 z 2 mm*4 mm silikonske cevi in PVC cev, kadar se uporabljajo, pritisk na 300Kpa, povezava je v vodo brez mehurčkov generacije.Ko je uporabljeno z PU 2 mm*4,5 mm cev, pritisk na 300Kpa, povezava je v vodo brez mehurčkov generacije. 2 z 3 mm*5 mm ali 3 mm*6 mm silikonske cevi in PVC cev, kadar se uporabljajo, pritisk na 300Kpa, ni mehurčkov v vodi za proizvodnjo.Ko je uporabljeno z PU 3 mm*5 mm cev, pritisk na 300Kpa, ni mehurčkov v vodi za proizvodnjo. 3 s 4 mm*6 mm ali 4 mm*7mm silikonske cevi in PVC cev, kadar se uporabljajo, pritisk na 300Kpa, ni mehurčkov v vodi za proizvodnjo.Ko je uporabljeno z PU 4 mm*6 mm cev, pritisk na 300Kpa, ni mehurčkov v vodi za proizvodnjo. 4 s 5 mm*8 mm ali 5 mm*9mm silikonske cevi in PVC cev, kadar se uporabljajo, pritisk na 300Kpa, ni mehurčkov v vodi za proizvodnjo.Ko je uporabljeno z PU 5 mm*8 mm cev, pritisk na 300Kpa, ni mehurčkov v vodi za proizvodnjo. 5 z 6 mm*9 mm ali 6 mm*10 mm silikonske cevi in PVC cev, kadar se uporabljajo, pritisk na 300Kpa v vodo brez mehurčkov generacije.Ko je uporabljeno z 6 mm*8 mm ali 6,5 mm*10mmPU cev, pritisk na 300Kpa, ni mehurčkov v vodi za proizvodnjo.Kemijska stabilnost: Kisline, baze, soli, alkoholno, fenolno, aldehidno in ketona so odporni na večini organskih topil.Obseg uporabe: Biokemijska analiza kakovosti vode za analizo, celične kulture, okolja, odkrivanje, tiskanje tiskanje ink, toplotna tehnika, tlak kalibriranje, merjenje tlaka.Hlajenje, dezinfekcija, pedagoške, znanstvene raziskave, poskuse, zdravljenje zob opreme, in še veliko drugih skupnih prostorih.Zlasti v nekaterih natančnost znanstveni instrumenti in oprema za široko paleto aplikacij, ki so bili pridobljeni v nizko-tlačni plin-tekočina tekočina sistem.Videz: gladko površino brez burr, ki plujejo pod rob, brez večjih deformacij, normalne barve, brez dlake, rumeno črne lase.

Embalaža & Dostava PAKETA:

Standardni izvoz pakiranje kartonov.ČAS DOSTAVE:

3-8 dni po potrditvi naročila,podrobno rok dobave, bi bilo treba sprejeti v skladu z

proizvodnja sezone in da količino.Informacije O Podjetju

Ningbo VMATIC Tekoči Nadzor Industry Co., Ltd je specializirani proizvajalec in izvoznik razdelilnih sistemov in opreme za vse panoge.Vse tekočine lahko natančno potrebna bodisi za zračni tlak ali mehanske sile.Prizadevali si bomo za izdajanje oblikovanje, razvoj, proizvodnjo in prodajo.Imamo 10 večjih serije za naše izdelke, ustrezno razvrstitev po kakovosti in funkcionalnosti, itd.Vsak od naših izdelkov je upoštevala z zagotavljanjem, da vse panoge stroškovno učinkovito rešitev za potrebe odpovedati tekočine in paste, na nadzorovan način.

Vse tekočine lahko natančno potrebna bodisi za zračni tlak ali mehanske sile.Dobavljamo enostavno ročno ali klop držala za en del gradiva prek samodejni robotski razdelilnih sistemov z vizijo priznanje in meter-mix opremo za dva-del gradiva, kot so epokside.Popolno linijo zamenljive injekcijske igle, sodi, igle in nasveti so na voljo tudi.

Naši izdelki so primerni za številne aplikacije, vključno z Medicinsko, Elektronski, Nakit, Avtomobilizem in splošne industrijske OEM skupščine operacije.

Zavzemamo se za opravljanje naše stranke z visoko kakovostnih elementov in dobro vrednost za denar, ki bo zagotavljal zadovoljstvo z visoko stopnjo predanosti.

Veselimo se, da bomo priložnost, da se storitev v razdelilnih zahteve.Zgodovina 1 Naši Tovarni Sedež

naši tovarni, ustanovljena od leta 2009, začetek naše demestic prodaje 2 Dobro Prodaja Na Kitajskem

prodamo hitro v naši Kitajskem Trgu in uživati velik ugled, 3 Uvoz & Izvoz Oddelek, Ustanovljen

naše uvoz in izvoz ministrstvo vzpostavi, smo začeli naše mednarodno prodajo 4 Prodajo Hitro Krovu

  • Blagovna Znamka: VMATIC
  • Vrsta: Pribor
  • Številka Modela: VC-DL-1/8"